*******************************************************************************************************************************************************

Muurschildering
Sinds mei werk ik aan een grote muurschildering in opdracht van het Groninger Growth and Development Center (GGDC) voor de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van Rijksuniversiteit Groningen.
In het 'Duisenburgbuilding' op het Zernikecomplex ontstaan nu op 3 wanden van 3 x 3 meter een drieluik van mijn hand die samen weer 1 beeld vormen...Een superleuke en uitdagende opdracht!! Op facebook binnenkort wat inkijkjes...


Vrij naar Jan Mankes

Op verzoek van Museum Belvédère heb ik me in 2016 laten inspireren door een opmerkelijk werk van Jan Mankes. Dit 'slootje met overhangende dopheide' maakte heel wat los waardoor er allerlei improvisaties in ei-tempera zijn ontstaan. Tijdens de veiling via het Museum is het werk uit de catalogus verkocht. In het atelier zijn andere delen uit de serie vrij om te bekijken.

De lyriek van het landschap - 100 jaar expressionistische landschapsschilderkunst
Het was een prachtig tentoonstelling in Museum de Fundatie, Kasteel het Nijenhuis, ingericht door Feico Hoekstra.


Wierbanken
Deze bijzondere banken bestemd voor buitendijkse plekken langs de waddenzee zijn in ontwikkeling. Architect Angelika Fuchs en ik werken eraan om de banken een bijzonder mooie bestemming te geven. Meer beeld en informatie volgt verder in het traject.

Opdrachten
Ik werk graag in opdracht! Neem vrijblijvend contact met mijn op als je een idee hebt en/of ook iets wil laten verbeelden.


afbeelding van de catalogus bij de tentoonstelling 'Vergezichten-' Klassieke Salon Lustrum Museum Wierdenland (expo is voorbij)
afbeelding van de catalogus bij de tentoonstelling 'Improvisaties op wind, water en wad' (expo is voorbij)
www.museumbelvédère.nl en wwwbol.com (


Wadden & de Ploeg en hun omgeving
In het eerste deel van dit kunstboek komen Ploegkunstenaars aan bod die als pioniers in de jaren '20 - jaren '60 hun grote enthousiasme voor de Wadden in beeld brachten. In het tweede deel is het Waddenwerk van hedendaagse kunstenaars in beeld gebracht. Voor dit deel zijn ook 4 werken van mij opgenomen. Eric Bos is de schrijver en het boek is uitgegeven door 'Boekwerk en Partners'. Het telt 125 bladzijdes en geeft veel kijkplezier. Het boek is onder andere te koop in Groninger boekwinkels en op Nederlandse waddeneilanden.